Ben jij een internet marketeer of ondernemer? Dan mag je dit niet missen!

Thumbnail - Internet Marketeer of ondernemer? Dit mag je niet missen!

De urgentie van Internet Marketing

Wanneer je dit artikel leest is de kans groot dat je een internet marketeer bent of een ondernemer die de urgentie van het hedendaagse Internet Marketing snapt.

 1. Jij snapt dat traditionele marketing methodes ineffectief en duur zijn/worden;
 2. Je mist de krachtige resultaten die Internet Marketing je wel kan laten zien.

Let op:

Traditionele Marketing versus Internet Marketing

Wat Internet Marketing zo aantrekkelijk maakt is dat het niet onmogelijk veel geld kost om succesvol te worden. Je kunt spenderen in SEO en content marketing om jouw site naar de bovenste posities in Google te krijgen, en soms heeft het gewoon één extra linkje nodig om een hoop verkeer naar jouw website te krijgen.

Wanneer je bereid bent om consistent tijd en energie te besteden aan je website, kan iedereen een grote loyale aanhang krijgen en een belangrijk persoon worden in de desbetreffende branche. Voor marketing heb je niet langer een dik budget nodig: je kunt hetzelfde doen als alle andere ‘grote’ bedrijven – zolang je er maar slim genoeg mee omgaat en de juiste dingen doet.

Zolang je er maar slim genoeg mee omgaat en de juiste dingen doet.

Internet Marketing heeft echter nog meer voordelen: het stelt je in staat om een band te smeden met jouw doelgroep. Gebruikmakend van social media kun je interacteren met je doelgroep en kun je op simpele wijze feedback ontvangen. Daarnaast heeft het internet natuurlijk de capaciteiten dat het niet alleen de mensen in Nederland kan bereiken, maar over de hele wereld.

Hoe ga jij om met deze vernieuwingen?

Ik, Danny, ga je hier bij helpen met praktische tips en adviezen!

Voor wie is Internet Marketing dan precies?

Door al de bovenstaande redenen, is Internet Marketing voor iedereen. Het maakt niet uit wat voor een business je hebt, er is waarschijnlijk altijd wel een voordeel uit te halen. Je kan je zichtbaarheid vergroten en je publiek laten groeien waardoor je meer omzet behaalt.

Grote bedrijven hebben natuurlijk ook het licht gezien van Internet Marketing. CocaCola, Ford, Red Bull… Allemaal spenderen ze ontzettend veel geld aan Internet Marketing, omdat ze gewoon weten dat het veel effectiever is dan wanneer ze hetzelfde geld uitgeven aan print, televisie of radio.

 • Amazon (verkoopt boeken online) spendeert $1 miljoen per dag aan alleen al – Google Adwords – advertenties.

Natuurlijk geldt dit ook voor kleinere bedrijven als stukadoors, bakkers, kappers, kledingwinkels, etc. Zoals je ziet kan bijna iedereen voordeel halen uit Internet Marketing.

Wil je weten of Internet Marketing ook geschikt is voor jou? Bekijk dan komende week ook mijn volgende blog.

Lets go! Wat ga je leren

Of je nou net je eigen business hebt of al langere tijd actief bent als Internet Marketeer, mijn blog kan dienen bij het succesvol opzetten en implementeren van jouw eigen Internet Marketing Strategie.

Ik gaf natuurlijk al prijs dat Amazon minimaal $1 miljoen per dag spendeert aan Internet Marketing. Ik hoorde je denken: hoe kan ik hier in hemelsnaam tegenop?

Het antwoord: dat kun je niet.

Mijn doel is niet om het op te nemen tegen de grote bedrijven. Mijn doel is om de paden te nemen met de minste weerstand. Slimme Internet Marketing. Dat ga je leren in mijn toekomstige blogs op.

Ik ga je leren:

 • Hoe je in korte tijd dé ultieme website maakt;
 • Hoe je leads omzet naar conversies (klanten);
 • Hoe je te gekke artikelen schrijft en video’s maakt;
 • Hoe je social media het best kunt inzetten;
 • Hoe je hoger in Google komt dankzij slimme SEO;
 • Hoe je geld kunt verdienen met je blog;
 • Hoe je een grote mailing lijst bouwt en bijhoud;
 • Hoe je klanten kunt beïnvloeden (lees: manipuleren);
 • En nog veel meer!
Tip: Heb je nog geen website? Dan kun je nu alvast aan de slag met ‘dé ultieme handleiding’!

Boks,

Danny

Banner ebook BEÏNVLOEDEN

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *